‘Heel de aarde’ thema startzondag Kleine Ring

De vijf gemeentes van de Kleine Ring vierden in Tubbergen hun startzondag. Het thema ‘Heel de aarde’ werd belicht. Dat vond plaats achter de Protestantse kerk in Tubbergen waar veel belangstellenden een gastvrije plek vonden. Het koor ‘Ambiënte’ uit Geesteren verleende haar medewerking. Het was trouwens de laatste keer dat dirigent Peter Löbker het enthousiaste koor leidde.
Bij de start van deze viering ontwaarden de bezoekers een zonnetje dat moeite had om door de mistige wolken door te dringen. ‘Heel de aarde’ werd, naarmate de startzondag vorderde, met veel zon overgoten. Tijdens het lied van Ramses Shaffy en Liesbeth List werd ‘Mijn hemel blauw’.

Leest u verder op de site onder het kopje ‘Kerk in Beweging’ – ‘bijzondere diensten’.

Daar vindt u ook alle foto’s van deze dienst