‘Samen aan tafel’ opnieuw een succes

Voor de tweede keer kwamen een kleine twintig mensen samen in Ons Gebouw om ‘Samen aan tafel’ te gaan. Henriëtte Molendijk en Hennie Wessels hadden de grote en kleine zaal gezellig ingericht en de tafels gedekt voor de warme maaltijd. Deze bestond dit keer uit erwtensoep met stokbrood en natuurlijk een toetje.
Om 10.00 uur kwamen de eerste mensen binnen en was het gelijk heel gezellig. Met koffie of thee en heerlijke cake, gebakken door Ineke Overbosch, kwamen de eerste gesprekken op gang. De morgen vorderde en steeds meer gasten schoven aan. Sommigen alleen voor een kopje koffie, terwijl andere besloten om toch te blijven eten. Dat kan allemaal tijdens deze bijeenkomsten. Niets moet en dat maakt het heerlijk ontspannen.

Na de koffie werd er fanatiek gesjoeld, terwijl anderen, met het oog op Pasen, eieren beschilderden.
Iedereen genoot vervolgens van de erwtensoep, maar ook het fijn samen eten. Na het eten bleven een aantal deelnemers nog zitten om samen een kop koffie of thee te drinken. Anderen vertrokken naar huis, vaak vanwege andere verplichtingen. Rond 15.00 uur was Ons Gebouw weer ‘leeg’ en ruimden Henriëtte en Hennie het laatste op. Samen met Corrie Overvelde organiseren zij deze ‘Samen aan tafel’. De conclusie is dat het super gezellig is en dus kijkt het trio al weer uit naar de volgende ‘Samen aan tafel’ en deze vindt plaats op woensdag 19 april in Ons Gebouw.