Solidariteitskas

Begin juli hebben onze gemeenteleden een brief ontvangen om per acceptgiro een bijdrage te leveren aan de Solidariteitskas 2020. Als kerkelijke gemeente willen we in onze woonplaats een vindplaats van geloof, hoop en liefde zijn. Een plek waar je God kunt ontmoeten, waar mensen naar elkaar omzien en van betekenis kunnen zijn voor hun omgeving.
Om nieuwe plannen te kunnen uitvoeren, zijn niet alleen ideeën en mensen nodig, maar ook financiële middelen. Daarvoor kan een gemeente een beroep doen op de Solidariteitskas.
Misschien dat gemeenteleden voor de Solidariteitskas liever per internetbankieren betalen? Gebruik dan het bankrekeningnummer en het 16-cijferige kenmerk, die beiden op de acceptgiro staan.
Tip: U bent niet verplicht om 10 euro bij te dragen, het mag gerust ietsje meer zijn. Al het meerdere boven 5 euro komt ten goede aan de eigen gemeente. Ook onze kerk heeft dit jaar minder inkomsten door de Coronacrisis. Denkt u alleen maar aan de opbrengsten van de collectes, het niet doorgaan van de Siepelmarkten en minder giften door het niet kunnen bezoeken van gemeenteleden en extra uitgaven in verband met de online kerkdiensten.