1e Pinksterdag

De viering op Eerste Pinksterdag in onze kerk kende een sfeervol karakter. Verschillende elementen zorgden er voor dat de kerkgangers het als een bijzondere dienst ervoeren. Hanneke Wassink-Spermon  werd in deze viering bevestigd als Ouderling.Samen met Herman Koops zong zij het toepasselijke lied 'Gedragen door Uw Geest'.

DSCN0081   DSCN0092

Het koor luisterde de Pinksterviering op met een aantal prachtige liederen. De heer Danho las in het Arabisch het Pinksterverhaal voor, zoals dat in Handelingen 2 is opgetekend. Dominee Hedda Klip leidde de viering.

DSCN0059   DSCN0047

Sinds lange tijd waren er ook jonge kinderen onder de kerkgangers, waardoor in Ons Gebouw de kinderen hun eigen nevendienst konden volgen. Na afloop was er koffie drinken en kon men de nieuwe ouderling Hanneke Wassink-Spermon de hand drukken.

DSCN0044   DSCN0071

* Nog enkele foto's in het fotoalbum "Pinsteren 2015" onder foto's.

Dinsdag 31 december

Oudejaarsdienst