Hemelvaartsdag

‘Afscheid is het einde niet’

Na de succesvolle Ringviering in Weerselo op zondag 19 mei volgde in Ootmarsum al weer de volgende gezamenlijke dienst. Op Hemelvaartsdag zat de kerk vol en waren vele kerkgangers met de fiets dauwtrappend naar de Siepelstad gekomen. Daar stond in Ons Gebouw de koffie met zelfgebakken yoghurtcake  klaar en om 10.30 uur begon de viering met als thema ‘Afscheid is het einde niet’.

Dominee Erna Lensink en dominee Annerie Snier leidden deze bijzondere viering, waarin op verschillende manieren het woord afscheid werd belicht. Met hoopvolle woorden “Er is altijd een nieuw begin” werd het thema verder uitgediept. Passend daarbij was lied 809: “Blijf niet staren op wat vroeger was, sta niet stil in het verleden.” De viering werd afgesloten met het lied ‘Daar ruist langs de wolken’.

Na afloop was er heerlijke soep en velen maakten daar ook voor de tweede keer gebruik van. In een vol Ons Gebouw werd er op een gezellige wijze nagepraat over deze viering en bijgepraat over van alles wat de mensen op dat moment bezig hield.

Dinsdag 31 december

Oudejaarsdienst