Geen Siepelmarkten
Het zal bij iedereen bekend zijn dat tot 1 september alle evenementen zijn afgelast in verband met het Coronavirus. Het betekent ook dat voor het eerst in al die jaren de Protestantse kerk geen pannenkoeken verkoopt. Een lege zomer, maar het is niet anders. Ook wij hebben ons te houden aan de richtlijnen van de regering. Geen Siepelmarkten in Ootmarsum en dus ook geen verkoop van onder meer pannenkoeken, worst, bier en frisdrank in en om Ons Gebouw. Een sociaal gebeuren dat in 2020 geen doorgang vindt. Ineens een andere wereld. Het is dan ook logisch dat de organisatie niet wordt opgestart. Noodgedwongen slaan we een jaar over, maar hopen wel dat we in 2021 de overheerlijke pannenkoeken en andere versnaperingen weer kunnen verkopen.

En belangrijker: samen de schouders er onder zetten om onze kerk te steunen.