Zondagsbrief

Lector                             Marjan van Galen

Vleugel                          Herman Koops

Pastoraat Ootmarsum

Bloemen zijn als felicitatie van de gemeente voor mevr. Pels – Vis, zij vierde haar 82e verjaardag. Een tweede bos is voor mevr. Lubberman – Larink, zij vierde haar 87e verjaardag

Een derde bos gaat als bemoediging en groet van de gemeente naar dhr. Bonke in Tubbergen

Pastoraat Weerselo

De ouderen van de Stiftsgemeente hebben deze week een kleine bloemenattentie ontvangen als
teken dat we ook tijdens de crisis aan hen blijven denken.

Ook zijn er bloemen gebracht naar de familie Borghuis-Hoogland met een gelukwens voor het
betrekken van hun nieuwe woning.

(Vanwege het coronavirus worden de bloemen voorlopig aan huis afgeleverd door de bloemist).

Collectes

Er is één collecte die wij onder de aandacht willen brengen. Met een Givt app op uw smartphone kunt u deze ook gewoon thuis activeren. Heeft u die niet en u wilt toch de collecte steunen, kunt u dat doen door het overmaken van uw gift op de rekening van de diaconie: NL95RABO014.01.36.088 (Ootmarsum). De opbrengst van de collectes deze weken worden bij elkaar genomen en voor een later te bepalen goed doel bestemd.

Gebeden

Wanneer u behoefte heeft dat er voor een gebeurtenis of voor iemand gebeden wordt, zou u dat dan door willen geven aan een kerkenraadslid? Het Kyriegebed is voor de nood in de wereld, dichtbij of veraf en de voorbeden zijn op het persoonlijke vlak.

Contactpersonen voor Ootmarsum

Karin Baanstra telefoonnummer 06-30535943 of Hanneke Spermon telefoonnummer 06-14891130. Zij kunnen voor dringende zaken, overlijden, ziekte, ziekenhuisopname, enz. gebeld worden.

Contactpersonen voor Weerselo

De namen, e-mail-adressen en telefoonnummers van de kerkenraadsleden kunt u vinden in het Kerkenwerkboekje 2019-2020.

Bezoek predikant voor Ootmarsum en Weerselo

Indien u wilt dat de predikant bij u op bezoek komt, neem dan gerust contact op met ds. Kloosterziel (0541-299387) of met één van de ouderlingen.

Onze kerk sluit zich aan bij de
richtlijnen van de RIVM

Kerk TV sinds 29 maart.

de kerkdiensten worden online