Werkgroep Meditatieve Wandelingen N.O.Twente
Persbericht/Uitnodiging

Wandelen vanaf de H. Plechelmuskerk te Rossum naar Sacha Kripa in ‘t Roderveld.

Op woensdagavond 6 juli 2022 vindt er weer een (korte) avondwandeling plaats
vanuit de H. Plechelmuskerk te Rossum naar Sacha Kripa om te werken aan ‘BEWUSTWORDING’.

‘Hoe bewust zijn, doen of leven we’

Woensdagavond 6 juli a.s. is eenieder om 18.30 uur welkom voor de H. Plechelmuskerk

(Thijplein 3, 7596 KM) te Rossum om samen zo’n 2.5 km te wandelen naar Sacha Kripa voor koffie/thee plus iets lekkers, waarna we samen ons ‘bewust zijn’ gaan oefenen.

Sacha Kripa is een meditatie en retraite centrum gelegen in het mooie Roderveld.

Na plm. 1.5 uur ‘bewustwording’ wandelen we via ‘n andere route terug naar de kerk.

De verwachting is rondom 21.00 uur weer terug te zijn bij de kerk in Rossum.

Deelname is gratis voor alle gezindten en leeftijden – uw (eventuele) vrije gift wordt geschonken aan ‘Sparkling Waterfall Foundation’ een bijzonder project van Sacha Kripa.

De werkgroep wil dit initiatief graag over heel Twente verspreiden – dus iedereen is van harte welkom, ook wanneer u niet kerkelijk bent.

Opgave svp. per mail bij Marjan van Galen: vangalenmarjan@gmail.com

Bij opgave per mail svp. ook even uw woonplaats vermelden.

Kerk in Beweging
Onder deze categorie komen berichten te staan, die onze kerk in beweging laten zien. Het kunnen daardoor hele afwisselende verhalen worden, die als raakvlak de bewegende kerk hebben. Dat kan dus variëren van symbolisch bloemschikken tot aan de restauratie van het haantje op de toren en bijvoorbeeld van bijzondere vieringen tot en met jubilea.

Kerstavond en 1e Kerstdag 2020 in beeld gebracht

1e kerstdag